Välkommen till Skoservice!
Hos oss får du alltid professionell hjälp och hög service. Jag heter Suren och är andra generationens skomakare. Ända sedan jag var barn har jag i någon form arbetat inom skomakeri, med en början hos min morbror. Nu är jag 37 år, med fru och två barn och efter att ha arbetat med min far som skomakare var det dags att stå på egna ben. Med stor glädje driver jag själv numera Skoservice och ser fram emot många spännande år av nya utmaningar Välkommen in!

Historik
Örebro hastighetsskosulninggrundades 1912 av Karl Wiktor Skagerberg på Gamla gatan 6. Fem år senare 1917 startade han en filial som hette Södra hastighetsskosulningen som han sedan sålde. Skagerberg fortsatte på Gamla gatan men kortade ner namnet till Hastigheten.
Skagerberg drev skomakeriet till 1948 då Ingvar Pettersson köpte företaget. Under en period låg skomakeriet på Järntorget. Ingvar Pettersson flyttade sedan tillbaka till Gamla gatan 8 år 1969, vid den tiden döptes Hastigheten om till det nuvarande namnet Sko-service. Ingvar Pettersson sålde sedan skomakeriet 1981 till Nils Kroon. Kroon drev skomakeriet till 1987 då Mikael Norgren tog över och drev det till 2009 och sedan sålde till familjen Björkman som sålde till Suren Zacharjan efter 4,5år. Sedan dess ägs det av skomakaran Suren Zacharjan.